BANTU CETAK RIBUAN NASKHAH QURAN BRAILLE & TAJA KELAS BRAILLE UNTUK OKU PENGLIHATAN

Yayasan Maghfirah dengan kerjasama Persatuan Orang-Orang Cacat Penglihatan Islam Malaysia (PERTIS) kini dalam usaha mengumpulkan dana bagi mencetak ribuan naskhah Quran braille dan juga kitab-kitab braille khusus untuk golongan OKU Penglihatan Islam di seluruh Malaysia.

Tuan puan boleh memilih membantu berdasarkan pakej dibawah mengikut kemampuan tuan puan. Ayuh, rebut peluang keemasan ini untuk meraih saham Akhirat buat kita kelak nanti.

Al-Quran Braille & Kelas Pengajian Braille RM 700
Senaskhah Al-Quran Braille RM 600
Kelas Pengajian Braille RM 100
Seikhlas Hati

Mudah-mudahan setiap nashkhah al-Quran yang dicetakkan akan memberi sinar kebahagian buat mereka.

Jika Tuan/Puan dari luar negara seperti Singapura atau Brunei,

Tuan/Puan boleh menyumbang dengan memilih kaedah transaksi kad kredit atau debit melalui Stripe

No. 7-1, Jalan Putra 2,
Taman Putra Kajang,